Magic Beauty
Streeperstraat 22
6371 GM Landgraaf
T: 06-42734880
E: info@magicbeauty.nl
KvK: 85045543

Kiara Sky

KIARA SKY professional nails. Dit product komt uit Amerika en is niet langer meer een vreemd merk in de nagelindustrie. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring in het nagelvak en zij begrijpen hoe belangrijk het is om klanten te voorzien van kwalitatief goede nagels, de laatste trends en een goede prijs – kwaliteit verhouding, wat ook erg belangrijk is.

  • Wat biedt Kiara Sky, zij bieden;
  • - soak-off gelpolish in 132 kleuren te verkrijgen, lange houdbaarheid en is verzekerd van een hoge en mooie glans.
  • - Nagellakken die hoog gepigmenteerd en lang draagbaar zijn met een mooie glans op de natuurlijke nagel. In 132 kleuren verkrijbaar.
  • - Dip powders, in 130 kleuren te verkrijgen. Deze dip formule staat voor een hoge kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid van de nagels, geen lifting/splijten van nagels, dun, stevig en flexibel geen vergeling of verkleuring. Met de handige dipping case maak je in een handomdraai een mooie strakke french manicure wie wil dit nou niet!?
  • - De soak-off gelpolish, nagellakken en dip powders zijn voor het grotendeel in dezelfde kleuren te verkrijgen. De teennagels kun je op deze manier altijd met elkaar matchen.

    Houd onze website en webshop goed in de gaten voor dit nieuwe merk: KIARA SKY, binnenkort zullen er ook workshops komen met dit dip powder systeem. Voor meer informatie neem contact op via mail: info@magicbeauty.nl, tel: 06-42734880 of via FB - @Magic Beauty.