Magic Beauty
Streeperstraat 22
6371 GM Landgraaf
T: 06-42734880
E: info@magicbeauty.nl
KvK: 85045543

Schoonheidsbehandelingen

In 2009 heb ik een basisopleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd bij Cosmetic International waarvoor ik in 2010 geslaagd ben.

U kunt bij Magic Beauty terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen:

 • Korte behandeling
  Reiniging van de huid, onreinheden verwijderen, peeling, masker en de behandeling wordt afgesloten met een dagcrème passend bij uw huidtype. (hier is geen stomen bij)
 • Lange behandeling
  Reiniging van de huid, tussendoor stomen, onreinheden verwijderen, epileren, peeling, gezichtsmassage, masker, handmassage en afsluitend met een dagcrème passend bij uw huidtype.
 • Harsen
  Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je - in tegenstelling tot scheren - na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

  In mijn salon werk ik met:
  Harde Hars en vloeibare hars die in cassettes zitten;
  • Harde hars moet worden verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht. De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Deze hars hecht zich aan de haren en niet aan de huid.
  • Vloeibare hars wordt ook verwarmd en met een roller aangebracht in de richting van de haargroei en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd.
 • Wimperpermanent
  Wimperpermanent is een krul in je wimpers die minimaal 6 weken blijft zitten.
  Eerst wordt de make-up van het ooglid verwijderd en ontvet, dan wordt gekeken naar de lengte en omvorming van de wimper en afhankelijk hiervan wordt de wimperrol uitgezocht en op het ooglid geplakt. De wimpers worden tegen de wimperrol aangedrukt dan wordt de gel aangebracht en moet dit 2 x 10 minuten inwerken.
  Wimperrol voorzichtig verwijderen en de wimperpermanent is klaar.
  Hierna kun je de wimpers ook nog laten verven en heb je een geweldig resultaat.
 • Wimpers verven
 • Wenkbrauwen verven